***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Нови имена около „Нотариуса“; схеми за изнудване с държавни органи. Не се очакват особени промени след ротацията


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 15 февруари   

 

Инж. Дикос описа, че не са имали директна връзка с Нотариуса: 

„ Ние имахме контакт с Велимир Атанасов, който считаме, че е основният човек в тази скица. А Мартин Божанов-Нотариуса пращаше хора при нас. 

Аз заставам да вземем за пример в ресторант дружно с проф. Йоаким Каламарис и при нас сядат непознати хора и ни споделят - идваме от името на Мартин Божанов-Нотариуса. 

Дайте ни в този момент 25 хиляди евро, с цел да ви оправим. За да не ви оправят другите. Имахме доста такива срещи. Двамата изглеждаха като мутри. Идват в ресторанта, където сме седнали. Настояват - дайте 25 хиляди евро, другояче ще ви се случат и други проблеми. Идват в кафенето. Обаждат се по телефона. Цялото лято на 2023 година си го изкарахме по този начин с тях. Аз качих 30 кг от напрежение “.

***

„ Наскоро имахме случай за напън върху бизнес. 

Бизнес, който е бил репресиран – случай с производител на протеинови барчета, който беше шумно нападнат от регулатори. Сезирахме се и предприехме ограничения. 

Министерството на стопанската система нерядко има сходни проблеми – нарушавания, установени от Сметната палата и АДФ, за които Прокуратурата не образува досъдебно произвеждане “. 

Това съобщи Богдан Богданов, министър на стопанската система и промишлеността, в ефира на Нова.

***

***

66,4% от пълнолетните българи не чакат обилни промени в политиката на новото държавно управление след ротацията, а 18% чакат. Останалите не могат да дефинират.

***

***

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е решил, че с цел да бъдат открити събитията по случая е належащо да се извърши инспекция. Такава е предоставена на 02 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи, като наблюдаващия прокурор е дал инструкции за дейности, които следва да бъдат осъществени в хода ѝ, оповестиха от пресцентъра на СРП. 

***

„ Аз съм ок. Бях там измежду стотици хиляди щастливи хора. Тръгнах си минути преди стрелбата. Вървях към паркинга по време на изстрелите ". Това показа в профила си спортният публицист и публицист Иво Иванов след стрелбата в Канзас на парада на „ Супербол ".

„ Това за жалост към този момент се е трансформирало в всекидневие във всички точки на страната. Моля се за живота и здравето на простреляните ", добавя още той.

По първична информация един човек е умрял, а 21 са ранени. Трима души са били арестувани след стрелбата наоколо до гараж.

***

Германия е лишила от Япония символичната купа на третата по величина икономическа мощ, демонстрират оповестени през днешния ден предварителни данни за японския Брутният вътрешен продукт, представени от Франс прес.

***

Член 5 от Вашингтонския контракт е същността на НАТО и всяко съмнение, че няма да бъде прибавен, подкопава сигурността на всички съдружници и на военнослужещите на фронта. Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг преди началото на днешната среща на министрите на защитата от алианса в Брюксел.

Не би трябвало да подхождаме с разделяне към Европа от Северна Америка, прикани той. Неевропейските съдружници харчат 80 на 100 от средствата за защита на алианса, означи генералният секретар.

По неговите думи е належащо повишение на разноските за защита и страните от пакта са на прав път.

***

Украйна разгласи през днешния ден въздушна паника за няколко часа след излитането на група съветски бомбардировачи от база в Русия, съобщи Франс прес.

***

Още едно доказателство, че каквото този споделя, истината и действителността са тъкмо противоположното. 

Очевидно го прави, с цел да популяризира Тръмп, който му е доста по-удобен, освен тъй като е с разсъдък на 5-годишен, само че и тъй като е показал към този момент, че с „ работата “ си оказва помощ на Путин и вреди на американците и целия либерален свят; а и е обикновен конкурент (ако изобщо реши да бъде „ конкурент “ на Путин).

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР